fbpx

Vårt streamingstudio er åpent for booking alle hverdager mellom 08:00-17:00. Studioet er tilrettelagt for 1-2 personer. Ta kontakt om du har behov for studio utenfor ordinær åpningstid, eller trenger studio med plass til flere deltakere.

STREAMING
ENKEL

Fra 3.500 eks. mva.

Vårt rimeligste alternativ. Fungerer fint om du skal gjennomføre et videomøte og styre møtet selv via Teams, Zoom eller Meet, eller spille inn en enkel video. Vår tekniker hjelper til med alt det praktiske og sørger for at du kommer i gang. Vi vil ikke være tilstede i studio mens sendingen / møtet pågår, men vil være i nærheten for å bistå om det skulle dukke opp utfordringer underveis. 

STREAMING
TILPASSET

Fra 4.500 eks. mva.

Vårt mest populære tilbud. Perfekt om du skal gjennomføre videomøte, webinar eller spille inn video der du ønsker å tilpasse bakgrunnen. Vi hjelper til med å finne bakgrunn (stillbilde eller video) som passer ditt tema / budskap, ev. egen logo om du ønsker det. Vår tekniker hjelper til med alt det praktiske og sørger for at du kommer i gang. Vi vil ikke være tilstede i studio mens sendingen / møtet pågår, men vil være i nærheten for å bistå om det skulle dukke opp utfordringer underveis. 

STREAMING
AVANSERT

Fra 5.000 eks. mva.

Skreddersydd tilbud for deg som skal gjennomføre webinar eller videokonferanse. Tekniker vil være tilstede under hele seansen og kan mikse mellom flere kameraer og videokilder. Vi hjelper til med å finne bakgrunner (stillbilder og video) som passer ditt tema / budskap, ev. egen logo om du ønsker det. Vi kan også streame til flere plattformer samtidig (f. eks Facebook, LinkedIN og egen nettside).