Veien fra idé til ferdig innhold har aldri vært kortere.

Trenger du stillbilder og video som forteller hvem du og din virkomhet er? Interne eller eksterne opplæringsverktøy? Webinar der du når ut til nye kunder? Vi hjelper deg med alt fra idé til ferdig produksjon.

Våre studioer i Nikkelveien 8, Sandnes

Video- og filmtjenester

Vi produserer alt fra enkle 10-sekunders videosnutter til fullengde dokumentarfilmer. Med fortellergrep og visuelle virkemidler som gjør at ditt budskap blir lagt merke til.

Studioproduksjon

Vårt studio står alltid klart, enten du ønsker å presentere en rapport eller invitere gjester og publikum til debatt. Husk at en livesending i sosiale medier kan spilles inn på forhånd.

Webinar

Alt for mange webinarer gjennomføres foran en laptop med dårlig lyd- og bildekvalitet. La oss ta oss av teknikken slik at du kan konsentrere deg om det du kan best.

E-læring

Video blir stadig mer brukt i alle former for opplæring. Skylight har erfaring fra flere prosjekter knyttet til e-læring.

Fototjenester

Våre fotografer har bred erfaring med alt fra nyhets- og dokumentarfoto til portrett- og produktfotografering. Vi har Stavanger-regionens best utstyrte fotostudio.

Streaming

Vi har erfaring med streaming av arrangementer både i Norge og utlandet. Alle produksjoner i våre studioer kan streames direkte. Vi kan også bistå med streaming av forhåndsinnspilt innhold.

Drone

Vi har Luftfartstilsynets høyeste sertifisering for droneoperatører, RO3. Det innebærer blant annet at vi kan fly nærmere enn normale sikkerhetsavstander.

Podcast

Vårt studio er optimalisert for best mulig lydkvalitet og er et perfekt sted for podcast-innspillinger. Ta kontakt om du har en podcasts-idé!

Start video

Bli med inn i studio 1

Start video

Bli med inn i studio 2